Sacha

sacha-website

The never missing link – always connecting dots.

 

Sacha creëert diepe verbinding met mensen, maar ook tussen mensen, situaties, emoties, ambities en doelen. Scherp, mist geen details en je voelt een oprechte interesse wanneer je met haar praat. Een levensgenieter pur sang, maar ook een levens-uitdager.
Het liefst voor de groep, het publiek inpakkend met charme en humor om vervolgens genadeloos de diepte in te gaan.

 

Een fucking mooi leven bereiken we met erkenning voor alle kanten ervan. De magie van het leven ligt tussen de uitersten en laat zich pas echt zien als we die uitersten volledig integreren. Dus ook de kanten die we liever ontkennen, onderdrukken, wegstoppen; ook wel donkere schaduwkanten genoemd.

 

De andere kant, de licht kant, wordt soms net zo vermeden. Stel je voor dat je groots en vol impact zou zijn. Kun je daarmee dealen? Een fenomeen waar ons ego moeite mee heeft, vanuit angst het weer te verliezen, schaamte of (valse) bescheidenheid.
Dit principe is iets waar Sacha veel mee werkt. Na jaren internationale trainingen en retreats op het gebied van schaduwwerk te geven, brengt ze deze kracht nu naar het bedrijfsleven. Werk met bewustwording voor de integratie van al je polariteiten. Omarm zowel de meest kwetsbare als meest krachtige kant in je en pijn en frustratie transformeren zich in ambitie en potentieel. Sacha begeleid deze processen met expertise, humor, lichtheid en diepgang.

 

Na een sessie, weminar of een traject met haar, kijk je nooit meer hetzelfde naar jezelf en naar anderen. En anderen zien de nieuwe leider in jou.