Diensten

Voor individuen

Nooit uit-ontwikkeld. Altijd meer. Dieper, hoger, verder. Leren loslaten. Want jij wilt ruimte hebben om vanuit een groter perspectief te kijken, anderen te inspireren en mee te nemen naar een hoger plan. Je allergieën transformeren naar voedende scherpe randjes. Die laatste barrière richting excelleren en overwinnen. The Big Leap in your Zone of Genius.

Wij bieden transformerende trajecten die verder en dieper ingaan op wie jij bent als mens en als leider. Altijd een mix van hardcore resultaatgerichte inzichten en tools, zien en ontwikkelen van softskills, holistisch leiderschap en een spiritueel businessplan.

Meerdaagse leiderschaps-retreats

Wanneer heb jij voor het laatst écht de tijd genomen voor ontspanning, reflectie en het zien van nieuwe mogelijkheden? Hoe zou jouw leiderschap eruitzien als jij vrij bent van alle concepten en overtuigingen die jou en anderen nu in de weg staan? In de 3-daagse Conscious Leadership Crash Course maak je samen met andere leiders een deep dive om naar een nieuw niveau van bewustzijn te gaan en je grip te vernieuwen op jouw leiderschapsvraagstukken.

Op een prachtige plek in de natuur, afgezonderd van de dagelijkse beslommeringen, met goed eten en goede wijn, een moment van bezinning met zeker ook van verdieping. We laten je kennis maken met de oer-leider in je en laten je gaan met een nieuw niveau van kijken én van zien.

High impact executive coaching

Een aantal hobbels te nemen in je bedrijf? Moeite met de balans te houden op werk, privé en gezondheid? Sta je voor een belangrijke doorbraak of overname en voel je dat je daar sterker in wilt zitten? Toe aan tijd met iemand die begrijpt waar jij mee bezig bent zonder onderdeel te zijn van die situatie?

Door wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks even écht de tijd te nemen om jezelf en je gedachtes en emoties onder de loep te nemen en met één van ons te reflecteren, elimineren en multipliceren, haal je het beste uit jezelf en de situatie.

Wij bieden verschillende mogelijkheden, zowel online als op locatie. Al dan niet gecombineerd met een wandeling of maaltijd. Wij geloven in het ultiem combineren van kansen en mogelijkheden en nemen je daar graag in mee.

Ontwikkeling-beyond-ontwikkeling.

Trajecten voor leiders en hongerige die het onderste uit de kan willen halen. Een maatwerktraject van 6 of 12 maanden. Gevuld met bijvoorbeeld individuele coachsessies, groepssessies, meerdaagse deep dives en interventies in de praktijk. Op maat voor jou. Afhankelijk van je doel en waar je nu staat.

Na een intensieve intake waarin we op basis van een persoonlijkheidsscan en een intensieve vragenlijst en interview jouw uitdagingen en groeimogelijkheden in beeld brengen, maken we een plan. Een plan dat naadloos aansluit op jouw ambities, jouw doelen, jouw uitdagingen, jouw potentieel als leider.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe het ideale traject er voor jou/jullie uit kan zie.

Netwerk en Peer groups voor managers en leiders

Samen exploreren en leren hoe je optimaal bewustzijnsontwikkeling kunt gebruiken om uitdagingen en mogelijkheden in de praktijk aan te vliegen. Zowel voor jezelf, je team, organisatieverandering en inhoudelijke vraagstukken.

Conscious leadership seminars

1-daags seminar. Maak samen met 50+ andere bewuste leiders een inspirerende deep dive in authenticiteit, effectiviteit en bewustzijnsontwikkeling.

Door bewustwording, door elkaar te begrijpen en door echte verbinding aan te gaan, ontstaat er iets magisch. Een bijzonder en uniek veld tussen managers en collega’s waarin we elkaar snappen, voelen en aanvullen. Besluiten, acties en support tot high performance zijn vanuit hier een een eenvoudig en logisch gevolg.

Voor bedrijven & organisaties

If you want to build a ship, don’t drum up people to collect wood and don’t assign them tasks and work. Rather teach them to long for the endless immensity of the sea…

– Antoine de Saint Exupery

Teamontwikkeling

Wat wordt er niet mogelijk als niet alleen jij de meest krachtige versie van jezelf bent, maar je gehele team? In onze teamtrajecten plaatsen we individuele ontwikkeling in een gezamenlijke context wat leidt tot een collectieve superkracht.

Wil jij ook deze superkracht in jouw team? Wil jij ervaren dat 1+1 gelijk staat aan 3? Wil jij dat échte ambitie, werken in flow en impact hebben op een hoger doel samen komen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken naar wat het beste bij jouw situatie past. Wij bieden teamdagen, teamtrajecten, high performance trajecten, 24-uurs of meerdaagse teambijeenkomsten aan. Al dan niet gericht op een inhoudelijk thema dat we gezamenlijk gaan kraken, of juist een leiderschaps-/ontwikkelthema.

Keynotes & workshops

Heb je een fantastisch mooi evenement gepland met collega’s, klanten of andere stakeholders en wil je deze deelnemers trakteren op nieuwe inzichten en ervaringen? Wil je een blijvende indruk maken op je deelnemers?

Huur één van de Conscious Cowboys in voor een meer dan inspirerende keynote of workshop over conscious leadership, conscious business, duurzaamheid of andere bewustzijnsthema’s die aansluiten bij jouw evenement. Wij laten deelnemers anders kijken met dezelfde ogen.

Online programma’s

Wil je ook graag je leiderschap ontwikkelen? Je bewustzijn naar een hoger niveau tillen? Maar ontbreekt de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan? Of wil je graag een grote groep mensen binnen je organisatie naar een hoger bewustzijnsniveau brengen? In één keer een grote slag maken als organisatie?

Dan is ons online programma dé oplossing!

In 12 weken tijd word je meegenomen door een keur aan bewustzijnsthema’s. Door middel van filmpjes, presentaties, opdrachten en live webinars onderzoek en ervaar jij de verschillende thema’s.

De online programma’s zijn eventueel aan te passen aan de wensen en voorkeuren van jouw organisaties.

Wil jij impact maken?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.