Over Conscious Cowboys

Conscious Cowboys staat voor een wereld waarin bedrijven en organisaties hun Why ultiem kunnen uitvoeren. Waarin de mensen achter die Why in hun kracht staan en een ‘fucking mooi leven’ hebben. Mens, organisatie en doel in één lijn met het ultieme, natuurlijke potentieel.

Een wereld waarin bedrijven en organisaties hun mensen een kader aanbieden, waarbinnen ze hun kwaliteiten kunnen ontwikkelen, hun beperkende overtuigingen kunnen elimineren en waar ruimte is om werk en leven in lijn te brengen met een groter doel. Een wereld waarin organisaties vanuit een gezamenlijke purpose het beste neerzetten voor de maatschappij.

Keuzes en geloof in mogelijkheden worden veelal bepaald door in het verleden behaalde resultaten. Door meningen van de omgeving en interne conversaties over wat wel of niet mogelijk is. Hiermee geven we kracht, waarde en potentieel weg! Er is zoveel meer mogelijk zodra we bewustzijn inzetten om onze kansen te zien en onze keuzes te maken. Om in actie te komen en ons werk en leven een uiting te laten zijn van alle creativiteit en kunde die al in ons zit.

Conscious Cowboys bestaat uit 4 pioniers, klaar voor een revolutie in het bedrijfsleven. Na een aantal jaar ‘samen klussen en transformeren’, de krachten bundelend om bedrijven en organisaties te boosten.

Ze nemen decennia aan ervaring in ondernemen, leidinggeven, strategische bedrijfsvoering en management mee. Hiermee herkennen deze cowboys snel het potentieel, de complexe ontwikkelvraagstukken en hun bronnen en mogelijkheden.

Ze hebben een ruime kennis en ervaring met betrekking tot Learning & Development, talent- en loopbaanontwikkeling, het begeleiden van trajecten rondom thema’s als succes, impact communicatie, teamontwikkeling en teamperformance.

Als internationaal gecertificeerd coaches en doorgewinterde trainers voor Creative Consciousness, wordt zorgvuldig een stabiele en veilige omgeving gecreëerd voor diepgang, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles in de context van een resultaatgerichte omgeving met oog voor zingeving en fulfilment.

Cowboys vertegenwoordigen een gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid en avontuur. Een cowboy leeft waar hij/zij voor staat en in gelooft en conformeert daarin niet naar hoe het zou moeten zijn. Een cowboy verlaat het gebaande pad en gaat op zoek naar nieuwe routes en richtingen, naar open en onbekende bestemmingen. Een cowboy is iemand met kracht, moed en eer.

Conscious gaat over de aanpak die we hanteren. Bewustwording is de sleutel om ons eigen potentieel te ontdekken. Bewustzijn staat voor bewust sturing geven aan wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Niet vanuit een automatisch, reactieve manier van doen, gebaseerd op (onbewuste) beperkingen. Regie nemen en geven aan onszelf om zo ons natuurlijke en authentieke potentieel te benutten en in te zetten ten gunste van het collectieve goed.

De energie van de cowboy en van het bewustzijn is nu meer dan ooit nodig om onszelf en ons diepste potentieel terug te vinden, los te breken van patronen die door anderen en onszelf zijn opgelegd, om ons leiderschap te ontwikkelen, en zo organisaties neer te zetten die het grootst mogelijke verschil maken in onze maatschappij en onze wereld.

Dat is waar Conscious Cowboys voor staat.

Het grootste deel van je tijd opereren vanuit jouw ‘zone of genius’? Wij geloven dat het kan.

 

Door die authentieke, sterke versie van jezelf te worden.
Dit heeft niet alleen uitwerking op jou, als leider, maar op het hele bedrijf. De echte vraag is: ben jij daar klaar voor?

De Cowboys

Joris

Joris Swinkels

Holistisch visionair: hij ziet, hij ziet, wat jij niet ziet... Gevat en intelligent. Krijgt kippenvel als ambitie, potentieel en kansen bij elkaar komen.

Martine

Martine van Es

Global mediator. Wijs, scherp en liefdevol. Daagt uit. Om tot de beste oplossing te komen. Maakt vanuit het totaalplaatje een duikvlucht naar de essentie.

Arthur

Arthur Beuger

Business buddha. Begripvol en no nonsense. Opereert op high level en weet altijd tot de kern te komen. Gepassioneerd strijder voor duurzame impact.

Sacha (1)

Sacha Steuns

Jeanne d’Arc. The never missing link. Open, warm en meedogenloos. Trekt uit elkaar om vervolgens te verbinden. Verbindt mensen met zichzelf en elkaar.

Ben jij klaar om écht impact te maken?