Martine

martine-website

Wereldverbeteraar met grote dromen en daden.

Ze is bedachtzaam, doelgericht en krachtig. Ze is nieuwsgierig, heeft een drive naar avontuur en een grote liefde voor de wereld. Ze is bewust en onbewust elke keer weer op zoek naar waar ze impact kan maken.

Het was een bold move om ondanks een aanbod, niet als Strategy Consultant aan de slag te gaan. Ze bedankte voor de functie en ging op avontuur, de wereld in. De wereld verbeteren! Een backpack vol kennis, kunde en een flinke portie dwarse ambitie maakte haar manager van verschillende NGO’s in binnen- en buitenland.

 

Een centrale vraag die haar dus bezig houdt is: hoe maak ik en hoe maken wij impact op alles wat er in de wereld speelt? Daarbij is ze enorm gefascineerd over hoe mensen werken; individueel en in contact met elkaar. Wat zorgt ervoor dat een team of organisatie naar een volgend level groeit?

 

Martine vond antwoorden in bewustwording en kwam erachter hoe anderen te helpen om eigen groei en ontwikkeling te boosten. Om zo niet alleen haar eigen impact te vergroten, maar juist ook die van anderen en van teams.

 

Een bevlogen trainer, coach en consultant met een enorme bak kennis en ervaring in team en organisatieontwikkeling en in medewerkers laten verbinden op zijns-niveau. Haar kracht zit vooral in haar scherpte die ze met een ogenschijnlijke zachtheid altijd raak over de buhne krijgt. In Martine’s ‘handen’ werken zelfs de grootste dwarsliggers mee…