Joris

joris-website

Een visionair met vernieuwende ideeën en een feeling voor de juiste stappen.

 

Zijn leven kenmerkte zich altijd al door de eeuwige zoektocht naar een betere en mooiere wereld. Een bewustere samenleving, een verbindende en delende gemeenschap.

 

Verbeter de wereld, begin bij jezelf… Be the change you want to see in the world…
Wil ik een andere wereld? Dan creëer ik deze toch!

 

10 jaar geleden reisde hij naar Zuid-Afrika om daar een training in bewustwording te volgen . In Zuid-Afrika veranderde het leven van Joris compleet. Hij was zo geraakt en geinspireerd door de training die hij volgde, dat hij vond dat al zijn vrienden (of eigenlijk IEDEREEN) dit moest mee maken. Het lukte hem niet om zijn vrienden naar Afrika te krijgen. En dus besloot de legacy van Creative Consciousness mee naar Nederland te nemen, waar hij zelf opgeleid werd tot Lead-Trainer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Inmiddels heeft Joris verschillende succesvolle bedrijven opgezet met elke keer één terugkerende missie: mensen mentaal en fysiek in hun volle natuurlijke kracht zetten.

 

Hij wordt blij als hij kan bijdragen aan het levensgeluk van anderen. Hij is gepassioneerd over het overbrengen wat hij weet, snapt, voelt en begrijp en is daarin behulpzaam en deelt graag. Mooi aan Joris als ondernemer is dat hij mogelijkheden ziet voordat ze er daadwerkelijk zijn.

 

Zijn legacy? Mensen bewust laten worden van het beland van balans op alle niveaus. Zijn 7 S e n s e s- model helpt daarbij.

Joris geeft energieke en transformatieve sessies, trainingen en keynotes, waarin de deelnemers geknipt, gewassen en geschoren uitkomen als het gaat over bewustwording en het belang van zelfexpressie.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀