Arthur

arthur-website

Mister Business Buddha.

 

Hij heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven en kent deze wereld met zijn processen, sturing en dynamieken als geen ander. Tegelijk weet hij dit naadloos te koppelen aan een hoog niveau van bewustzijn. Daarmee weet hij op scherpe, krachtige en realistische wijze nieuwe perspectieven in te brengen in de bestaande business omgeving. 

Vanuit zijn eigen ervaringen is Arthur tijdens zijn loopbaan steeds holistischer gaan kijken: van financieel resultaat naar People, Planet en Profits, oftewel van Return on Investment naar Return on Impact. Van op zoek zijn naar ‘de beste zijn in de wereld’ naar ‘het beste doen voor de wereld’. Financieel resultaat is daarmee niet een korte termijn doel op zich, maar het gevolg van een waardevolle afweging tussen meerdere lange termijn belangen. 

Bewustwording speelt hier voor hem een cruciale rol: elke verandering begint met het anders kijken naar zaken. Daarom is het voor Arthur ook zo belangrijk om aan de slag te gaan met ‘The Who behind the Why’: als je de mensen in je team in hun kracht kunt zetten en ze vanuit een groter bewustzijn wellicht ook andere perspectieven kan meegeven, en daarmee nieuwe opties om uit te kiezen, ben je in staat om als bedrijf veel meer impact te hebben. 

Vanuit Conscious Cowboys deelt Arthur zijn kennis, ervaring en inzichten met leiders en managers die hun blik willen verruimen en daarmee hun keuzemogelijkheden en impact vergroten

Naast internationaal gecertificeerd bewustzijnscoach en trainer, is Arthur ook nog consultant ‘Beyond Finance’. 

Benieuwd naar hoe jouw organisatie op high level betere en bewustere keuzes kan maken en hoe deze kunnen passen in een betere wereld, gekoppeld aan de SDG’s? Arthur is je man.